Η φιλοσοφία του Digital Wave Studio, με λίγα λόγια , είναι ο συνδυασμός της ιδιαίτερης χροιάς του αναλογικού ήχου με την ελευθερία και τις ευκολίες του ψηφιακού. Αναλυτικότερα, ποιοτική (λυχνίας) ενίσχυση φωνής και οργάνων, ευκρινή μικρόφωνα με καταξίωση δεκαετιών στη μουσική βιομηχανία και τελευταίας τεχνολογίας DAWs (Digital Audio Workstations).

Ο χώρος ηχογράφησης είναι σωστά μονωμένος με πλωτό πάτωμα και καλή ακουστική, με πλήρη κλιματισμό και εξαερισμό, ευχάριστα χρώματα και καλό φωτισμό. Μια πλήρης γκάμα μικροφώνων, από τα κορυφαία Neumann μέχρι τα πανταχού παρών Shure, αναλαμβάνουν να συλλάβουν τους ήχους σας και να τους οδηγήσουν στη «ζεστή» προενίσχυση λυχνίας των Universal Audio και TL-Audio.

Ψηφιακή επεξεργασία ήχου Για τη μετατροπή τους στο ψηφιακό κόσμο είναι υπεύθυνα τα τελευταίας τεχνολογίας Audio Interfaces σε ρυθμούς δειγματοληψίας που φτάνουν τα 24bit/96Khz. Στη «καρδιά» του control room υπάρχουν τρία DAW (Logic Pro X, Steinberg Cubase, Ableton Live) προγράμματα με τα καλύτερα περιφερειακά της αγοράς. Εάν απλά ψάχνετε έναν χώρο για πρόβα, έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τον ήχο της κιθάρας σας μέσα από τον λαμπάτο Orange ή τον «κλασσικό» Marshall , να παίξετε τύμπανα με το set της DW και μπάσο με τον Gallien Krueger. Μια συλλογή από Virtual Instruments έρχονται να συμπληρώσουν τα κομμάτια σας.