Mastering ήχου είναι ένα εξειδικευμένο επάγγελμα, αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι το προσωπικό γούστο παίζει έναν μεγάλο ρόλο σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Οι υπηρεσίες Mastering που προσφέρουμε με εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών, χαμηλές τιμές και ένας ιδιαίτερα έμπειρος μηχανικός του mastering. μπορούν να κάνουν μουσική σας καλύτερη, εξασφαλίζοντας κρυστάλλινη ποιότητα με τη φροντίδα και την προσοχή έχοντας λάβει υπόψη ότι κάθε κομμάτι είναι μοναδικό, μπορεί να βελτιώσει την ηχητική ποιότητα και προσθέσει την τελική γυαλάδα, τη ζεστασιά, την ενέργεια και τη σαφήνεια που αξίζει στη μουσική σας. Eξασφαλιζουμε ότι ο ήχος θα ακούγεται το καλύτερο που μπορεί για όλα τα ηχοσηστηματα, από ένα σύστημα ήχου club, η στο i Pod σας στο ράδιο η στο αυτοκίνητο.

On line mastering διαδικασία

Οι υπηρεσίες του on line mastering είναι διαθέσιμη στην ιστιοσελιδα μας. Μπορείτε να φορτώσετε το κοματι η το άλμπουμ για επεξεργασία (upload) στον server http://www.sendspace.com/ που είναι δωρεάν και μπορούμε να συνεργαστούμε σε όλα τα στάδια περαιτέρω μέσω της εξ αποστάσεως επικοινωνίας ( email).Είναι ζωτικής σημασίας για μας να διατηρήσουμε την επικοινωνία σε ένα υψηλό επίπεδο ώστε να μας στείλετε πληροφορίες όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να προσαρμόσουμε ακριβώς η διαδικασία να παραδώσουμε καταπληκτικά αποτελέσματα. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία (upload) και μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής ελέγχουμε τα κομμάτια προσεκτικά, και σας λέμε την άποψή μας. Σύντομα θα σας στιλουμαι ένα demo κομμάτια από το αρχείο σας για να αξιολογήσει και μετά την εκριση σας τα κομμάτια θα είναι διαθέσιμα για να κατεβάσετε.

Εξοπλισμός και Τεχνικές

Έχουμε μαζί μας ένα συνδυασμό υψηλής ποιότητας αναλογικού υλικού και λογισμικό για την παραγωγή ώστε οι ηχογραφήσεις σας και να τα επιστρέψουν σε σας σε 16bit 44,1 KHz μορφή WAV. Χτίζουμε σουίτα mastering μας γύρω από ένα από τα πιο επαγγελματική βάση DSP εφαρμογών στον κόσμο. Αυτός ο συνδυασμός hardware και software δίνει την ευελιξία της παραγωγής των σύνθετων λογαρίθμων που απαιτείται για την παραγωγή ψηφιακών αρχείων κύρους .Η σωστή ακουστική του χώρου και ρύθμιση του εξοπλισμού στο στούντιο mastering είναι ένας σημαντικός παράγοντας αφού ο μηχανικός mastering ακούει αρμονικό, ισοσταθμισμένο όλο το ακουσιτκο φάσμα συχνοτήτων. Η διαδικασία του mastering ήχου ποικίλλει ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κομματιού προς επεξεργασία.

Εργασίας κατά τη διάρκεια του mastering

  • Μείωση του θορύβου για την εξάλειψη των κλικ ή βουητό
  • Ρύθμιση στερεοφωνικό πλάτος
  • Εξίσωση ήχου σε όλα τα κομμάτια
  • Ισοστάθμιση συχνοτήτων
  • Ρύθμιση της έντασης
  • Δυναμική επέκταση σειρά ή συμπίεση (compression)
  • Peak όριο

Ερωταπαντήσεις και Συμβουλές για mastering τραγουδιών

Να αφήσω τον Compressor στο Master κανάλι;

Να αφήσω τον Compressor στο Master κανάλι;

Εάν διαθέτετε ένα ωραίο αναλογικό συμπιεστή (Compressor) παρακαλούμε στείλτε 2 εκδόσεις της μίξης σας, με ένα και ένα χωρίς. Αν αισθάνεστε ότι ο συμπιεστής που έχετε είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της σύνθεσης του "ήχου".

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να παραδώσουμε το mastering;

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να παραδώσουμε το mastering;

Μέσος χρόνος 2-6 ημέρες, αλλά αυτό εξαρτάται από την ποσότητα και την ποιότητα των αρχείων που έχουν αποσταλεί, αν είναι ένα κομμάτι η E.P. ή άλμπουμ, έτσι κυμαίνεται η ταχύτητα να παραδώσουμε στον πελάτη χρειαζόμαστε και την έγκριση προ επισκοπήσεις και την ανταπόκριση σας στην επικοινωνία.

Προσφέρετε συμβουλές για την μίξη η αξιολόγησή της;

Προσφέρετε συμβουλές για την μίξη η αξιολόγησή της;

Εάν έχετε παραγγείλει mastering, δηλαδή πληρωμή βασική αξιολόγηση της μίξης συμπεριλαμβανόταν, εάν αυτό απαιτείται.

Μπορείτε να κάνετε κομμάτι μου να ακούγετε εξαιρετικά δυνατό;

Μπορείτε να κάνετε κομμάτι μου να ακούγετε εξαιρετικά δυνατό;

Στο mastering του digital wave studio μπορούμε να αυξήσουμε το επίπεδο της έντασης και να ελαχιστοποιήσουμε τις παρενέργειες, χωρίς τις αναπόφευκτες παρενέργειες της απώλεια του βάθους, απώλεια punch ( και την απώλεια του χώρου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό την ακεραιότητα και ισορροπία του συνδυασμού.


Δείτε όλα τα άρθρα...