Η βάπτιση του παιδιού σας είναι ένα σημαντικό οικογενειακό γεγονός. Απαιτεί την κατάλληλη οργάνωση για μια επιτυχημένη εκδήλωση. Μια εκ των σημαντικότερων αποφάσεων που έχετε να πάρετε, αφορά την μουσική διασκέδαση των καλεσμένων σας, στην δεξίωση της βάφτισης.

Αν η επιλογή σας είμαστε εμείς, τότε επιλέξατε έναν επαγγελματία Disc Jockey με εμπειρία στον χώρο των εκδηλώσεων. Η διαφορά του επαγγελματία από έναν ερασιτέχνη είναι εμφανής από τον τρόπο που θα διαχειριστεί και θα οργανώσει μαζί σας την μουσική παραγωγή της δεξίωσης.

Θα σας προτείνει μουσικά προγράμματα τα οποία σχεδιάζονται πάντα με τις δικές σας προτιμήσεις. Μουσικά προγράμματα που στόχο έχουν να πιάσουν τον παλμό των καλεσμένων σας επιτυγχάνοντας την πραγματική διασκέδαση κάνοντας την βάπτιση σας, ένα ξεχωριστό γεγονός και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Κατά την διάρκεια του φαγητού υπάρχει η δυνατότητα της ψυχαγωγίας των παιδίων με κλόουν ή με παιδικά τραγούδια.

Dj για βάπτιση

Ο D.J. Αλέξανδρος Ζυμβραγουδάκης ασχολείται επαγγελματικά στο χώρο των εκδηλώσεων από το 1993 με ζήλο και μεράκι διαθέτοντας μια τεράστια συλλογή μουσικών επιλογών από κλασικά και νέα ακούσματα τόσο από την Ελλάδα όσο και όλο τον κόσμο. Με την δική σας συνεργασία, σχεδιάζει και σας προτείνει την μουσική επένδυση για αυτή την ξεχωριστή σας στιγμή. Πέρα από την μουσική επένδυση, το ηχητικό κομμάτι είναι κάτι που δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί.

Ο D.J. Αλέξανδρος Ζυμβραγουδάκης καλύπτει και το ηχητικό τμήμα με επαγγελματικά ηχεία JBL για οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο χώρο, και με σύστημα μίξης της Pioneer για άριστη ποιότητα ήχου. Ένα ηχοσύστημα που περιλαμβάνει μέχρι και αναλυτή ήχου dbx και για τον πιο απαιτητικό πάνω στον επαγγελματικό ήχο.

Ακόμα διαθέτουμε φωτορυθμικά, μηχανή καπνού, video προβολέα με όλα τα περιφερειακά συστήματα για την προβολή σχετικών φωτογραφιών στην εκδήλωση σας.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία που αφορά την μουσική επένδυση της δεξίωσης για τη βάπτιση σας.

Φωτογραφίες από εκδηλώσεις βάφτισης

MG 9662
OKK1566
OKK1577
OKK1588
OKK1655
ekdilosh 4
ekdilosh 5
ekdilosh 7