Ο γάμος σας είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας. Απαιτεί δε οργάνωση και καλή προετοιμασία για να έχει την επιτυχία που εσείς ονειρεύεστε. Μια εκ των σημαντικότερων αποφάσεων που έχετε να πάρετε αφορά την μουσική διασκέδαση των καλεσμένων σας στην δεξίωση του γάμου.

Αν η επιλογή σας είναι ένας Disc Jockey επιλέξετε έναν επαγγελματία με εμπειρία στον χώρο των εκδηλώσεων. Η διαφορά του επαγγελματία από έναν ερασιτέχνη είναι εμφανής από τον τρόπο που θα διαχειριστεί και θα οργανώσει μαζί σας την μουσική παραγωγή της δεξίωσης.

Θα σας προτείνει μουσικά προγράμματα τα οποία σχεδιάζονται πάντα με τις δικές σας προτιμήσεις. Μουσικά προγράμματα που στόχο έχουν να πιάσουν τον παλμό των καλεσμένων σας επιτυγχάνοντας την πραγματική διασκέδαση κάνοντας τον γάμο σας ένα ξεχωριστό γεγονός και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Dj για γάμο - γάμους

Ο D.J. Αλέξανδρος Ζυμβραγουδάκης ασχολείται επαγγελματικά στο χώρο των εκδηλώσεων από το 1993 με ζήλο και μεράκι διαθέτοντας μια τεράστια συλλογή μουσικών επιλογών από κλασικά και νέα ακούσματα τόσο από την Ελλάδα όσο και όλο τον κόσμο. Με την δική σας συνεργασία, σχεδιάζει και σας προτείνει την μουσική επένδυση για αυτή την ξεχωριστή σας στιγμή.

Πέρα από την μουσική επένδυση, το ηχητικό κομμάτι είναι κάτι που δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί.

Ο D.J. Αλέξανδρος Ζυμβραγουδάκης καλύπτει και το ηχητικό τμήμα με επαγγελματικά ηχεία JBL, db Technologies κ.α. για οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο χώρο, και με σύστημα μίξης της Pioneer για άριστη ποιότητα ήχου. Ένα ηχοσύστημα που περιλαμβάνει μέχρι και αναλυτή ήχου dbx και για τον πιο απαιτητικό πάνω στον επαγγελματικό ήχο.

Ακόμα διαθέτουμε φωτορυθμικά, μηχανή καπνού, video προβολέα (projector) με όλα τα περιφερειακά συστήματα για την προβολή σχετικών φωτογραφιών στην εκδήλωση σας.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία που αφορά την μουσική επένδυση της δεξίωσης του γάμου σας.

Σχετικά videos:

Δείγμα Φωτισμού σε εκδήλωση Γάμου

Dj Αλέξανδρος - Ελληνικός Κρητικός γάμος

Φωτισμός εκδήλωσης σε εξωτερικό χώρο

Φωτογραφίες από εκδηλώσεις γάμων

IMGP0504
IMGP1171
IMGP1178
IMGP1198
IMGP1208
IMGP1211
IMGP1298
IMGP1338
IMG 5792
MG 9590