Δευτέρα Ιαν 21

Ντραμς

Ερωτήσεις - Συμβουλές

  • Ο ήχος των ντραμς είναι σημαντικός στην παραγωγή της μουσικής. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να το πετύχετε σωστά. Τα πάντα αρχίζουν με την πηγή.
  • Να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε χρόνο κουρδίσετε τα τύμπανα - αν ακούγονται καλά στο δωμάτιο τότε θα ακούγονται σπουδαία στην ηχογράφηση. Αλλά αν τα όργανα δεν ακούγονται καλά από την αρχή, κανένας μηχανικός δεν θα μπορεί να τα κάνει να ακούγονται σπουδαία.
  • Αν δεν έχετε καλά όργανα ήχου, σκεφτείτε να τα νοικιάσετε για την ώρα του στούντιο. Αν αποφασίσετε ότι χρειάζεται να νοικιάσετε εξοπλισμό, σιγουρευτείτε ότι έχετε εξοικειωθεί μαζί του πριν πάτε στο στούντιο. Δεν θέλετε να υπάρξουν εκπλήξεις εκεί.
  • Σιγουρευτείτε ότι η μπροστινή μεμβράνη της μπότας στα ντραμς έχει μία μεγάλη τρύπα για είσοδο μικροφώνου ή ακόμα καλύτερα, να είστε έτοιμοι να το απομακρύνετε τελείως για να ελαχιστοποιήσετε οποιοδήποτε βουητό ή ελαφρύ χτύπημα από τη χαλαρότητα.
  • Αγοράστε καινούριες μπαγκέτες, αντικαταστήστε τις κεφαλές και ρυθμίστε τα τύμπανα μια μέρα πριν πάτε στο στούντιο. Μην κάνετε πειράματα με νέους τύπους κεφαλών και μπαγκέτες. Πάρτε τα έμπιστα και αποδεδειγμένα καλά για να αποφύγετε αρνητικές εκπλήξεις. 
  • Σιγουρευτείτε ότι ξέρετε πώς να κουρδίσετε τα τύμπανά σας ή φέρτε μαζί κάποιον που ξέρει.
  • Εξασκηθείτε με το beat, εξασκήστε μεμονωμένα κομμάτια ξεχωριστά.
  • Οι ντράμερς δεν χρειάζεται να ηχογραφήσουν ολόκληρο το τραγούδι από την αρχή μέχρι το τέλος με τη μία. Στις περισσότερες περιπτώσεις η απόδοση ενός ντράμερ είναι καλύτερη και λιγότερο στρεσαρισμένη αν συγκεντρωθεί σε ένα κομμάτι του τραγουδιού παρά σε όλο το τραγούδι. Με αυτό τον τρόπο οι ντράμερ μπορούν να συγκεντρωθούν σε κάθε συγκεκριμένο κομμάτι τελειοποιώντας το και αντιγράφοντας το σε ένα άλλο σημείο του τραγουδιού αν ήταν σχεδιασμένο με αυτό τον τρόπο.
  • Εκτός και αν το κομμάτι που ηχογραφείτε φτάσει σε ένα τέλμα, αφήστε τα κύμβαλα να χτυπήσουν πριν αφήσετε τις μπαγκέτες σας κάτω, ανασάνετε ανακουφισμένοι ή φωνάξετε στον μπασίστα. Η φυσική εξασθένηση όλων των οργάνων είναι σημαντική για ένα καλό τέλος σε ένα τραγούδι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μουσική και ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων
Μειωμένες τιμές 40-50% για τις καθημερινές (Δευτέρα - Παρασκευή).
Ηχογραφήσεις και επεξεργασία ήχου.
Μετά από 10 ώρες ηχογράφησης ή επεξεργασίας ήχου, την ίδια εβδομάδα, έχετε 33% έκπτωση!
Πρόβες για μουσικούς και συγκροτήματα
Δείτε εδώ τις νέες τιμές και προσφορές μας για το 2011-2012
Ενοικιάσεις μηχανημάτων ήχου και εικόνας
Με το πέρας της πρώτης μέρας ενοικίασης, θα έχετε έκπτωση 60% !
Demos για τραγουδιστές - συγκροτήματα
2 ώρες πρόβας + Demo CD: 30€
Μετατροπές analogue to digital
Με μετατροπή 10 δίσκων βινυλίου, κασετών ήχου, mini disc, σε cd-dvd, από 10€

Language selection

GreekEnglish

Φωτογραφίες