Πέμπτη Απρ 25

Βασικές οδηγίες

mastering-basic-instructions

  • Θα πρέπει να στείλετε τελική μίξη , παρακαλούμε να μας προμηθεύσετε κάποιες λεπτομέρειες σε ένα συνημμένο μηνιμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως τραγούδια σας αρέσει ο ήχος του, η σημασία της "έντασης". Μην διστάσετε να με ρωτήσετε αν "περνη mastering το κοματι σας". Επειδή η υπηρεσία είναι σε απευθείας σύνδεση δεν σημαίνει οτι είναι απρόσωπη. Με ενα τηλέφωνημα μια σύντομη συνομιλία σχετικά με τους στόχους σας, είναι πάντα ευχάριστη για μας να μιλαμε με στους πελάτες στο πρόσωπο με πρόσωπο, Αλεξανδρος (+30)6946955791 (+30)2821098239.
  • Η καλύτερη μορφή αρχείου είναι ένα 32-bit. AIFF ή Wav-48,000 Hz . Μην στέλνετε MP3, M4A, ή WMA αρχεία για mastering είναι συμπιεσμένα και ήδη o ηχος τους ειναι υποβιβασμένος. Τα 24-bit αρχεία είναι επίσης εντάξει.
  • Όχι, Limiter η Comressor στο Master καναλι παρακαλώ αφαιρέστε το. Περιοριζουν τον χορο και εμποδίζουν τον μηχανικό του mastering από το equalizing και από την επεξεργασια δυναμικων σωστά.
  • Ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι ότι στο Master κανάλι δεν έχει clipping. Αυτό υπερβαίνει το ψηφιακό μηδέν / point/0dBFS κλιπ. Ένα ιδανικό κατάσταση θα είναι αν η μίξη σας κορυφωθεί στα -6dB. Οι περισσότεροι DAW θα δίνουν πληροφορίες σχετικά με το αρχείο, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε το μέγιστο της κορυφής.

Να αφήσω τον Compressor στο Master κανάλι;

Εάν διαθέτετε ένα ωραίο αναλογικό συμπιεστή (Compressor) παρακαλούμε στείλτε 2 εκδόσεις της μίξης σας, με ένα και ένα χωρίς. Αν αισθάνεστε ότι ο συμπιεστής που έχετε είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της σύνθεσης του "ήχου".

Μπορείτε να κάνετε κομμάτι μου να ακούγετε εξαιρετικά δυνατό;

Στο mastering του digital wave studio μπορούμε να αυξήσουμε το επίπεδο της έντασης και να ελαχιστοποιήσουμε τις παρενέργειες, χωρίς τις αναπόφευκτες παρενέργειες της απώλεια του βάθους, απώλεια punch ( και την απώλεια του χώρου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό την ακεραιότητα και ισορροπία του συνδυασμού. Θα διαφέρει μεταξύ των κομματιών. Επίσης, ληφθεί υπόψη ότι οι «πιο δυνατά» σας κομμάτι είναι το λιγότερο πιθανό θα ακούγεται καλό, όταν μεταδίδεται από το ραδιόφωνο FM ή όταν μετατρέπεται σε μορφή, MP3. Αυτό μπορεί να συζητηθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες όταν προχωρήσουμε, εάν χρειαστεί.

Πώς μπορώ να κάνω μια πληρωμή;

Το Paypal είναι προτιμώμενη, η τραπεζικό έμβασμα για τα αξιόπιστα. Πιστωτική κάρτα πληρωμής δεν είναι προσωρινά αδύνατο. Παρακαλούμε δείτε την πλευρική μπάρα "Τιμολόγηση και πληρωμές» για προκαθορισμένο Paypal κουμπιά.

Προσφέρετε συμβουλές για την μίξη η αξιολόγηση της;

Εάν έχετε παραγγείλει mastering, δηλαδή πληρωμή βασική αξιολόγηση της μίξης συμπεριλαμβανόταν, εάν αυτό απαιτείται.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να παραδώσουμε το mastering;

Μέσος χρόνος 2-6 ημέρες, αλλά αυτό εξαρτάται από την ποσότητα και την ποιότητα των αρχείων που έχουν αποσταλεί, αν είναι ένα κομμάτι η E.P. ή άλμπουμ, έτσι κυμαίνεται η ταχύτητα να παραδώσουμε στον πελάτη χρειαζόμαστε και την έγκριση προ επισκοπήσεις και την ανταπόκριση σας στην επικοινωνία. Έτσι, μπορεί να ποικίλει. Σε περιόδους φόρτου εργασίας είναι μεγαλύτεροι οι χρόνοι παράδοσης και το αντίθετο.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
Αλέξανδρος Ζυμβραγουδάκης
Κιν: (+30) 6946955791
Studio: (+30)2821098239
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.