Πέμπτη Απρ 25

Σύντομο βιογραφικό Dj Αλέξανδρου Ζυμβραγουδάκη

Dj Starwalk (Αλέξανδρος Ζυμβραγουδάκης) Ο Dj Starwalk (Αλέξανδρος Ζυμβραγουδάκης) ξεκίνησε την καριέρα του ως Dj στην αρχή της δεκαετίας του ’90. Παίζοντας σε διάφορα Bar,Club της περιοχής των Χανίων, που είχαν εξειδικευμένη μουσική. Ταυτόχρονα, άρχισε και την καριέρα του σαν ραδιοφωνικός παραγωγός και στην εκπομπή του παρουσίαζε όλο το φάσμα των μουσικών ρευμάτων της εποχής (Acid Jazz, Indie Rock, Trip Hop και χορευτικής μουσικής) και δίνοντας μεγάλο βάρος σε Soul, Funk ακούσματα της δεκαετίας του ’70.

Το 1996, δημιουργεί την ομάδα Eclipsis, και κάνει underground dance parties σε όλη την Κρήτη μέχρι το 2001.

Έχει παίξει μαζί με τους Alex P., Eddie Lock, Slipmat, Greg Richards, G-Pal. Με το πέρας της δεκαετίας του ’90, αποκτώντας περισσότερη εμπειρία και με μια 3χρονη προϋπηρεσία σε ένα τοπικό δισκάδικο, και γνώσεις πάνω στην μουσική βιομηχανία ξεκινάει την εκμάθηση και παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής.

Δημιουργώντας κομμάτια House, Progressive House, Breakbeat, ή και κάποιες φορές πιο chill out κομμάτια, επηρεασμένος από τα αγαπημένα του συγκροτήματα - καλλιτέχνες Depeche Mode, Underworld, Future Sound of London, Vangelis κ.α.

Το 2006, προεκτείνει το home studio σε επαγγελματικό χώρο και συνεχίζει τις ραδιοφωνικές του εκπομπές με DJ sets, που μπορείτε να "κατεβάσετε" στην αντίστοιχη ενότητα.

Το Μάρτιο του 2011 πραγματοποιήθηκε η πρώτη παγκόσμια κυκλοφορία για τον DJ Starwalk, του EP "Her Voice" από SANTOS recordings.

Επισκευθείτε τα παρακάτω links για να ακούσετε δείγματα μουσικών κομματιών :


Language selection

GreekEnglish

Φωτογραφίες