• Καλέστε τώρα
  • 6946 235502

Alexandros Zymvragoydakis

Dj Starwalk

bio-photto-dj-alexandros.jpg

ALEXANDROS ZYMVRAGOYDAKIS
DJ STARWALK

Ο Dj Starwalk (Αλέξανδρος Ζυμβραγουδάκης) ξεκίνησε την καριέρα του ως Dj στην αρχή της δεκαετίας του ’90. Παίζοντας σε διάφορα Bar,Club της περιοχής των Χανίων, που είχαν εξειδικευμένη μουσική. Ταυτόχρονα, άρχισε και την καριέρα του σαν ραδιοφωνικός παραγωγός και στην εκπομπή του παρουσίαζε όλο το φάσμα των μουσικών ρευμάτων της εποχής (Acid Jazz, Indie Rock, Trip Hop και χορευτικής μουσικής) και δίνοντας μεγάλο βάρος σε Soul, Funk ακούσματα της δεκαετίας του ’70.

Το 1996, δημιουργεί την ομάδα Eclipsis, και κάνει underground dance parties σε όλη την Κρήτη μέχρι το 2001.

Έχει παίξει μαζί με τους Alex P., Eddie Lock, Slipmat, Greg Richards, G-Pal. Με το πέρας της δεκαετίας του ’90, αποκτώντας περισσότερη εμπειρία και με μια 3χρονη προϋπηρεσία σε ένα τοπικό δισκάδικο, και γνώσεις πάνω στην μουσική βιομηχανία ξεκινάει την εκμάθηση και παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής.

Δημιουργώντας κομμάτια House, Progressive House, Breakbeat, ή και κάποιες φορές πιο chill out κομμάτια, επηρεασμένος από τα αγαπημένα του συγκροτήματα - καλλιτέχνες Depeche Mode, Underworld, Future Sound of London, Vangelis κ.α.

Το 2006, προεκτείνει το home studio σε επαγγελματικό χώρο και συνεχίζει τις ραδιοφωνικές του εκπομπές με DJ sets, που μπορείτε να "κατεβάσετε" στην αντίστοιχη ενότητα.

Το Μάρτιο του 2011 πραγματοποιήθηκε η πρώτη παγκόσμια κυκλοφορία για τον DJ Starwalk, του EP "Her Voice" από SANTOS recordings.

Επισκευθείτε τα παρακάτω links για να ακούσετε

δείγματα μουσικών κομματιών

Beatport

Tracks by Dj Starwalk on Beatport

SoundCloud

Tracks by Dj Starwalk on Sound Cloud

Στείλτε μας μήνυμα

Προσπαθούμε πάντα οι υπηρεσίες μας να ανταποκρίνονται και στις πιο εξεζητημένες απαιτήσεις!

Ηχογράφηση, Ηχητική Κάλυψη, DJ Αλέξανδρος

Η φιλοσοφία του Digital Wave Studio, με λίγα λόγια , είναι ο συνδυασμός της ιδιαίτερης χροιάς του αναλογικού ήχου με την ελευθερία και τις ευκολίες του ψηφιακού.